Clinic

Een sportieve uitdaging op het ijs

Met een ijshockey clinic van de Key Town Tigers maakt u samen met uw medewerkers, collega’s en/of relaties kennis met de wereld van ijshockey. Een unieke ervaring voor iedereen die wel eens de sfeer van  ijshockey wil ervaren en op het officiële ijs wil staan. Onze trainers passen de clinic zo aan dat het voor alle deelnemers een uitdaging is. De ijshockey clinic is een leuke manier van teambuilding en is daarom uitermate geschikt als groepsuitje voor bedrijven.

Voorafgaand aan de clinic worden de spelregels toegelicht. Nadat de deelnemers een volledige ijshockey uitrusting aan hebben getrokken, wagen we ons op het ijs. Hier wordt u begeleid door onze trainers die u de kneepjes bijbrengen, zodat u klaar bent voor een onderlinge wedstrijd. In totaal zult u een uur op het ijs staan. Na afloop kunnen de deelnemers zich opfrissen en kunt u in onze kantine terecht voor een hapje en een drankje.

ijshockey clinic

Een hapje en een drankje

Om de dag op een gezellige manier af te sluiten heeft u bij ons de keuze uit de drie arrangementen. Naast deze arrangementen kunt u ook kiezen voor onze bredere menukaart. Wij denken met u mee en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de clinic of een van de arrangementen?
Bel 023 3030 341 of mail Business@keytowntigers.nl

Wij hopen u op korte termijn te mogen begroeten.

Key Town Tigers